• Πως θα  καταλάβουμε  αν  ένα  αυγό  είναι  φρέσκο; Γεμίζουμε  ένα  ποτήρι  με  νερό  και  βάζουμε  μέσα  το  αυγό. Αν  το  αυγό  βουλιάξει  τότε  είναι  πολύ  φρέσκο, αν  όμως  επιπλέει   τότε  καλύτερα  να  αποφύγουμε  να  το  φάμε.
  • Διατροφολόγοι και  χημικοί  ερευνητές  προτείνουν  να  μουλιάζουμε  τα  φρέσκα  φρούτα  και  λαχανικά  σε  ένα  διάλυμα  νερού  και  ξυδιού  με  αναλογία  10% ξύδι  και  90% νερό  για  περίπου  15  με  20  λεπτά. Αυτή  η  μέθοδος  απομακρύνει  το  μεγαλύτερο  μέρος  των  υπολειμμάτων  φυτοφαρμάκων  επαφής.
  • Αν θέλουμε  φυτά  εσωτερικού  χώρου  να  έχουν  γυαλιστερό  φύλλωμα  μπορούμε  να γεμίσουμε  ένα  ψεκαστήρι με μπύρα  και  να τα  ραντίσουμε.
  • Οταν πλένουμε  το  κρέας  μπορούμε  να  κρατήσουμε  το  νερό  και  με αυτό  να  ποτίσουμε  τα φυτά  μας.  Εξυπηρετεί  πολύ στην  ανάπτυξη  τους.
  • Ανακούφιση αυχένα : Πάρτε μια μακριά καθαρή κάλτσα, που δεν χρησιμοποιείτε πια, γεμίστε την με ρύζι και ράψτε τις δύο άκρες. Έπειτα μπορείτε να το ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για μερικά λεπτά και έπειτα μπορείτε να το τοποθετήσετε στον αυχένα σας. Προσοχή μην είναι καυτό.
  • Για να ακονίσετε τις λεπίδες από τον πολυκόπτη σας τύπου blender, μπορείτε να βάλετε μέσα στο δοχείο μερικές κούπες ρυζιού και να το αφήσετε σε λειτουργία για μερικά λεπτά.

ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ

  • Φύλλα ελιάς: Τα φύλλα της ελιάς έχουν αποδεδειγμένα θεραπευτικές ιδιότητες. Συμβάλλουν στη ρύθμιση της πίεσης, στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς, καθώς και στη μείωση των υψηλών επιπέδων του σακχάρου

Μπορείτε να πίνετε 1-2 ροφήματα την ημέρα μετά τα γεύματα. Τρόπος παρασκευής: Ρίχνετε σε 300 ml νερό 20 γρ. ξηρά φύλλα ελιάς και τα αφήνετε να βράσουν μαζί για 15’ . Πίνετε το ρόφημα ζεστό (μισό το πρωί και μισό το βράδυ).

ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια Ισχυρή θεραπεία που μπορεί να καθαρίσει το αίμα σου και και τις αρτηρίες σου: Μπορεί να εξαλείψει το αλάτι στο σώμα σας, να ενισχύσει τον οργανισμό, την καταπολέμηση των ιών, λοιμώξεων και βακτηρίδια, καθαρίζει το αίμα, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιακή λειτουργία.

Συστατικά:

12 σκελίδες σκόρδο

1.2 λίτρα κόκκινο κρασί

Προετοιμασία:

Κόψτε 12 σκελίδες σκόρδο σε τέταρτα και βάλτε τα κομμάτια σε ένα βάζο.

Προσθέστε 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί.

Κλείστε το βάζο καλά και κρατήστε το κοντά στο παράθυρο, που εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως, για δύο εβδομάδες.

Ανακινήστε το περιεχόμενο του βάζου αρκετές φορές την ημέρα.

Φιλτράρετε το υγρό μετά από δύο εβδομάδες και να το διατηρήσετε σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού του ποτού τρεις φορές την ημέρα για έναν ολόκληρο μήνα, και επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από έξι μήνες.

– Για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα, βάλτε οδοντόκρεμα στις κηλίδες μελανιού και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μετά πλύντε το και το μελάνι θα εξαφανιστεί.

– Η μαγειρική σόδα ανακατεμένη με νερό διαλύει τους ρύπους και τις λαδιές στα υφάσματα και τα ρούχα. Ο χυμός λεμονιού αναμεμιγμένος με αλάτι είναι ιδανικός για να καθαρίσετε τη σκουριά και το γράσο.

– ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H WorldCapitalLtd παρουσιάζει 3 νέα καινοτόμα προϊόντα:

Πούδρα από ψίχα ελιάς

Πούδρα από κουκούτσι ελιάς

Πούδρα από φύλλο ελιάς

Οι νέες πούδρες από ελιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική , στις σαλάτες σας ακόμα και διαλυμένες σε νερό ως αφέψημα λόγω των πολλαπλών ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

 

  • Η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

Η δύσκολη πνευματική εργασία μπορεί να κουράζει και να εξαντλεί πολλές φορές περισσότερο κι από χειρωνακτική δουλειά, όμως προστατεύει καλύτερα από την φθορά της μνήμης και την γνωστική εξασθένηση στην τρίτη ηλικία σύμφωνα με νέα μελέτη.